Uncategorized

Lucruri pe care trebuie să le iei în considerare atunci când optezi pentru încălzire în pardoseală

Cei mai mulți oameni, când se gândesc la încălzirea în pardoseală, se gândesc la confortul și ușurința care vin odată cu un stil ambiental plăcut, eficient și comod.

Pentru a ajunge la un sistem complet de încălzire în pardoseală, aveți nevoie de câteva produse esențiale. Pentru o bună funcționare, recomandăm calcularea și dimensioanarea sistemelor de către personal calificat pentru a obține randamentul cel mai bun! Cereți asistență în magazinele noastre pentru a obține produsele potrivite casei dumneavoastră.

  Printre cele mai importante dintre acestea, amintim:

  • Centrală în condensație potrivită locuinței dumneavoastră; ex[A1]  Buderus  Logamax GB 072-24 KV2
  • Țeavă de pardoseală care va forma circuitele de încălzire;  ex. Uponor Pex A cu barieră de Oxigen D17
  • Sistemul pe care se montează țeava de pardoseală, fie că folosiți placă cu nuturi, placă pardoseală rolă sau altfel de sistem;
  • Un set distribuitor cu debitmetre care face distribuirea apei către fiecare circuit dedicat locuinței dumneavoastră;
  • Un grup de pompare și automatizare care asigură controlul sistemului în cel mai eficient mod

Haideți să vedem acum mai pe larg aceste produse și de ce acest tip de sistem este potrivit pentru locuința dumneavostră!

Încălzirea în pardoseală asigură economie de energie, confort, funcționare silențioasă și curată, având posibilitatea de a alege temperaturi diferite în funcție de zonă.

Într-adevăr, costul unui sistem de încălzire în pardoseală poate fi un pic mai mare decât în cazul unul sistem tradițional cu calorifere, însă diferența se va resimți în gradul de confort al familiei dumneavostră. Dimensiunea sistemului necesar va fi calculată de către o persoană autorizată, cu experiență în domeniu, în funcție de dimensiunile, izolația și compartimentarea locuinței dumneavoastră.

Noi recomandăm ca instalațiile sanitare și de încălzire să fie realizate de o firmă calificată, cu materiale de calitate, astfel încât să ajungeți la rezultatele dorite.  Vă așteptăm cu drag și în magazinul nostru fizic, pentru a găsi împreună soluția potrivită!